فروش کمپوست قارچ در سمنان

فروش کمپوست قارچ در سمنان

فروش کمپوست قارچ در سمنان

فروش کمپوست قارچ در سمنان

قارچ محصولی است بشدت حساس و ظریف که بعد از مرحله برداشت سریعا کیفیت و

خاصیت خود را از دست می دهد‍ بنابراین بعد از زمان برداشت جابجایی و نگهداری

قارچ باید با دقت و مراقبت انجام شود از فشار و ضربه ای که به قارچ وارد می‌شود

باعث قهوه ای شدن کلاهک و بازارپسندی آن به شدت پایین می آید برای حفظ کیفیت

محصول رعایت نکاتی در هنگام برداشت محصول توصیه می شود هنگام چیدن قارچ

فروش کمپوست قارچ دکمه ای در سمنان

 فروش کمپوست قارچ در تهران

باید دقت کنیم که کلاهک فشار زیادی نبیند و از تماس بیش از حد دست با آنکه در

هنگام برداشت است قارچ بودن هنگام برداشت مستقیماً در ظرف بسته بندی قرار دهیم

و از جمع شدن منظور به صورت توده ای خودداری کنید چون این عمل باعث وارد

شدن فشار به لایه های زیرین محصول و صدمه دیدن یا قهوه ای شدن آن می شود قبل

از برداشت محصول از آبیاری بستر خودداری کنید چون باعث پخش ذرات خاک بستر

روی کلاهک قارچ و کثیف شدن آن می‌شود در ایران بیشتر به صورت تازه مصرف

فروش کمپوست قارچ صدفی  در سمنان

فروش کمپوست قارچ در اصفهان

شده است و مقدار خیلی کمی به صورت کنترل نگهداری و به بازار عرضه می‌شود ۸۰

درصد وزن قاشق و آب تشکیل داده که در قم موارد قبل در این باره توضیح دهید و بیش

از ۴۸ ساعت در حرارت ۲۰ درجه سانتیگراد قابل نگهداری نیست قارچ می‌توانیم به

مدت در ۴ درجه سانتیگراد نگهداری پایان نگهداری قارچ در درجه حرارت بالا باعث

خشک شدن قهوه ای شدن چند شدن بافتش با شدن کلاهک و طویل شدن یا بلند شدن

ساقه قارچ شده و در نهایت عمدی باکتری می‌شود بوی زننده از قارچ بلند می‌شود و

برای کاهش آثار حرارت و کمک نگه داری قارچ در بسته های پلاستیکی مخصوص

بسته بندی می کند و سطح بسته توسط یک لایه سلفون کشیده می‌شود

 

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *