فروش کمپوست قارچ در قوچان

فروش کمپوست قارچ در قوچان

فروش کمپوست قارچ در قوچان

فروش کمپوست قارچ در قوچان

مراحل کلی تولید قارچ دکمه ای چیست ۱ محیا کردن محیط مناسب و متناسب با حجم

برداشت قارچ ۲ ابزار و وسایل استریل متناسب با محیط ۳ تولید کمپوست پست ۴ ورود

کمپوست به سالن ۵ میسیلیوم رانی ۶ اضافه کردن خاک پوششی یا خاک دهی ۷ رافی

لینک یا خراش دهی ۸ شوک دهی ۹ هوادهی  برداشت زمان شروع می‌شود که در سه

نوبت انجام شود یک نوع قارچ صدفی به نام دین گرین دوستان جمع‌آوری و از آن کشت

فروش کمپوست قارچ دکمه ای در قوچان

فروش کمپوست قارچ در مشهد

خال صحیح می‌شود که به دلیل نوشت آسان باردهی آلی و مزه‌ی خوب به سرعت به

صورت یک گونه تجاری در بسیاری از کشورهای آسیایی مورد توجه قرار گرفت

قارچ صدفی دیگری به نام خرما وجود دارد که به غارت هندی هم معروف است است

فروش کمپوست قارچ صدفی در قوچان

فروش کمپوست قارچ در تبریز

در شرقی ایالات متحده این قارچ درختان سخت چوب را مورد حمله قرار داده و در

نواحی مرتفع روی سوزن برگها رشد می کند قارچ صدفی صدف درخت هم وجود دارد

به غارتپه صدفی و قارچ حصیری معروف است است به صورت متقارن و غیر

مرکزی به کلاه متصل شده و بافت کلاه که نازک در بعضی به صورت منفرد است

قارچ صدف طلایی به خاطر جذابیت و شادابی و ظاهری که دارد ترد و شکننده است

ست جا به جایی اون پس از فرداش مشکل است است طعم این قارچ تند و تلخ است ولی

زمانی که پخته شود طعمی با بوی تند گردو دارد و در جنگل های چین دیده میشودقارچ

صدفی به نام ترخون است که بوی ترخون می دهد و طعم خاص ترخون را دارد اسپور

۱۲ تا ۱۴ میکرون و بعضی‌ها هم پنج و نیم تا ۱۱ میکرون است در اروپا یافت می شود

متمایل به قرمز و خرمایی رنگ هم میباشد این نوع قارچ بسیار لذیذ است در کشورهای

چین و کره دیده شده است

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *