فروش کمپوست قارچ در مشهد

فروش کمپوست قارچ در مشهد

فروش کمپوست قارچ در مشهد

وقتی بیش از حد آب و هوای کمی وجود دارد، نیتروژن به آمونیاک تبدیل می ‌شود.
این گازی است که از کود شیمیایی می ‌گریزد و بوی بد می ‌دهد.

وقتی یک بوی بد وجود دارد، کمپوست کردن نیاز دارد تا تبدیل به یک بوی بد شود.
از بالا به پایین و پایین به بالا و مخلوط کردن در مواد خشک و خاک خوب این باعث می ‌شود که هوا بیشتر به کمپوست رود که فرآیند را متوقف می ‌کند .
برای تولید آمونیاک به گونه‌ای که کود بالغ مناسب را می توان ایجاد کرد.

فروش کمپوست قارچ دکمه ای در مشهد

مواد خشک ساختار را به فرآیند تبدیل کود می‌ دهند؛ آن‌ها فضا را فراهم می‌ کنند.
برای گردش هوا به گونه ‌ای است که میکرو ارگانیسم‌ها می ‌توانند فعال باشند و گرما تولید کنند.
مواد گیاهی سبز رطوبت ایجاد کود شیمیایی را تامین می ‌کنند؛ آن‌ها آب می‌ دهند
و مواد غذایی را به ارگانیزم‌های کوچک تبدیل کرده، به طوری که آن‌ها تکثیر می ‌شوند و می‌ شکنند .

فروش کمپوست قارچ در بجنورد

اهمیت آب و رطوبت خوب و تعادل هوا آب برای آماده‌ سازی کمپوست ضروری است.
۱. رطوبت کافی برای تجزیه سریع ‌تر به این دلیل که ضروری است، کمک می‌ کند.
میکرو ارگانیسم‌ها که باید فعال باشند.
۲. آب اضافی باعث از بین رفتن مواد و ایجاد بوی بد می ‌شود.
۳. بدون رطوبت کافی، فرآیند تجزیه کاهش می ‌یابد و مواد به کمپوست تغییر نخواهند کرد این نشان می‌ دهد که رطوبت و هوا باید برای ایجاد کمپوست مناسب متعادل شوند.
کشاورزان به سرعت نحوه قضاوت درباره میزان آب مورد نیاز برای اضافه شدن را یاد می ‌گیرند.

فروش کمپوست قارچ صدفی در مشهد

کمپوست باید هوای کافی داشته باشند.
۱. وقتی هوای کافی وجود داشته باشد، اکسیژن وارد کمپوست می‌شود. وقتی هست
به اندازه کافی اکسیژن، باکتری خاص می‌تواند نیتروژن را به نیترات، مواد تبدیل کند
به درستی تجزیه می‌شوند و بوی خوبی به مشام می ‌رسد.
۲. اگر هوای کافی و آب زیادی وجود نداشته باشد، نیتروژن به آن تبدیل می ‌شود.
۳. اگر هوای اضافی و کمی آب وجود داشته باشد، مواد خشک می‌شوند و نه
تجزیه شود تا کمپوست شود.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *